Black Moustache

'Blog Paling Lejen Dalam Hal Cinta'

26 May 2012

Congratulations brother!







Hai semua. Ini abang saya. Nama dia Hirjarul Aijat. Saya panggil dia Aijat Hensem. Ehh silap silap. *mati aku* Maaf, dia tak single lagi. Di sebelah beliau adalah kekasih hati pengerang jantung intan permata beliau. Jadi, jangan ganggu kalau taknak kena karate free :')

Entry ini sangat special buat beliau kerana beliau baru sahaja dengan bangganya minggu lepas punya lepas naik stage salam dengan ayahanda katanya sebab dengan rasminya sudah tamat Diploma. Huwaaaaa! Congratulationsssssssssssssss brother! Serius gua cemburu gilosss! Nak wish dekat wall lu tak special laa kan, nak komen dekat gambar lagi tak special sebab takde nama gua dalam gambar tuh. Jadi, Nahhh gua buat entry spesial untuk lu. Lu suka kan gua cerita pasal lu dekat blog gua? *Peh perasan pulak aku. Gurau gurau bang kak -,-

Hari ni gua nak ucapkan tahniah atas berkat usaha lu ride motor dari Manjung balik Penang sebab nak study walaupun lu selalu buang masa lepak dekat mamak and finally lu graduate jugak. Sumpah gua bangga :D

Gua nak jugak habis belajar macam lu. Gua nak jugak salam ayahanda macam lu. Gua nak jugak pakai baju kelawar macam lu. Gua harap lu akan study leklok dan dapat Degree pulak ok. Gua nak datang lu konvo lu tak bagik. #Ehhh

Last but not least, Congratulationnssssss brotherrr! I'm just proud of you. Semoga sukses dalam study and be a better man in your life. Gua tahu lu pandai. Ehh bukan, gua tahu lu boleh buat. Terima kasih sebab selalu bagi gua nasihat walaupun lu tak pernah perasan yang lu sedang memberi ceramah motivasi secara percuma. Kalau ada rezeki nanti gua belikan lu hadiah ea. Tunggu gua beli haipongg (Iphone) dulu. Hahaha. Gila sarkastik kan gua. Ishh. Okaylah. Tak last-last pulak jari jemari gua. Semoga lu sukses dunia akhirat & gua harap lu still boleh jadi abang gua walaupun mak ayah kita tak pernah kenal langsung. Okay bye!


Spread Love ;
Ms RR :')


Terima kasih kerana membaca, kalau suka 'Like' saja :')

9 comments:

  1. congrats for ur brother sis :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..sorry dah delete comment ni,takde privacy la kat sini...bersepah maruah i nanti...haha...udah di inbox di facebook ya buk...

      Delete
  3. salam...congrats si gendut!! gracias ryeha..gracias2...haha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciss dekat Ryeha pulak. dekat si gendut kamu laa :')

      Delete

Haihai, pendapat aku macam nih. Pendapat korang macam mana?